Actieve leden

SIM kan niet functioneren zonder haar commissies en taskforces. Daarom heeft SIM een aantal commissies en taskforces die verschillende taken uitvoeren voor de studievereniging. Deze commissie en taskforces veranderen over de jaren met enige regelmaat om de vereniging haar behoefte te kunnen bedekken.

Commissies

Evenementen commissie

Evenementen Commissie houdt zich bezig met alle evenementen binnen SIM die gericht zijn op gezelligheid en samenbrengen van onze leden.

Commissie Zoetermeer

Commissie Zoetermeer is volledig gericht op Zoetermeer. Hierdoor krijgt deze locatie alle benodigde aandacht en liefde. Alle evenementen gericht voor Locatie Zoetermeer wordt opgezet door deze commissie.

Website Commissie

De WebCo werkt aan de verbetering en het onderhoud van de SIM website. Hieronder valt niet alleen programmeren maar ook design en administratie taken.

Taskforces

Taskforce Studiereis

Sinds 2011 organiseert de Taskforce Studiereis in samenwerking met de Faculteit voor IT & Design elk jaar een studiereis.

Taskforce Wintersport

De Taskforce Wintersport is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse wintersport voor de leden van SIM. Deze wintersport wordt over het algemeen in maart georganiseerd.

Taskforce Feest

Taskforce feest organiseert jaarlijks een aantal formele en informele feesten voor de vereniging. Iedereen van de faculteit IT & Design is welkom op deze feesten!