Benieuwd naar wat SIM jou te bieden heeft? Jaarlijks doen wij van alles op het gebied van onderwijs, gezellige activiteiten en denken we aan je carrière na afloop van je studie. Wij gaan je wegwijs proberen te maken op de faculteit IT & Design en laten je kennis maken met het Haagse studentenleven.

Hoe word ik dan SIM lid?

Normaliter zien we graag alle (toekomstige) leden langskomen in een van onze lokalen in de Haagse Hogeschool, maar dat gaat helaas niet op het moment. Gelukkig kan je wel inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar onze secretaris. Het inschrijfformulier is een PDF, deze dient ingevuld te worden via de "invullen en onderteken" functie van Adobe Reader (dit is een gratis programma). Stuur het ingevulde inschrijfformulier daarna op naar de secretaris@svsim.nl. Door het inschrijformulier ingevuld en ondertekendt op te sturen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring daarnaast ga je akkoord met ons huishoudelijk regelement en statuten. De huidige contributie is 10,00* dit wordt jaarlijks in Januari afgeschreven. Ondanks alle omstandigheden hopen wij jou snel te zien!

Inschrijf formulier voor SIM Lidmaatschap <- Download hier het inschrijf formulier! 

*Contributie wordt jaarlijks vastgesteld bij een Algemene Leden Vergadering na intrede van het nieuwe bestuur.

Onderwijs + Reizen
Wij bieden door het jaar heen allerlei workshops aan ter ondersteuning van je studie. Denk aan workshops programmeren, (web/logo)design of animeren. Ook gaan we elk jaar op studiereis naar een warm Europees land!

Gezelligheid
Naast studeren zoek jij natuurlijk ook soms ontspanning en gezelligheid op. We gaan elk jaar op wintersport, maar je kan ook maandelijks aansluiten bij borrels, spelletjesavonden, sportactiviteiten of LAN-party’s.

Carrière
Daarnaast is het ook belangrijk om tijdens je studie bezig te zijn met je carrière en het zoeken naar bijvoorbeeld een stage. Wij bieden een uitgebreid netwerk aan, organiseren inhouse-dagen en netwerk markten.

Lees meer over onze partners

 

   SIM HU footer
 logohhs  bolcom  hoffelijk.png  logo JEM id3
betabit logo s WebinarGeekLogo logo valori