Heb jij ook zo'n zin om op die mooie witte pistes te staan? Die koude wind in je gezicht voelen en zo lekker wakker te worden? Snelheidsrecords zetten en indruk maken op iedereen met jouw gekke snowboard/ski skills? Wij ook! Maar wat nou als je dit nog niet kan? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar daar zijn wij als lieve taskforce voor!

Wij zullen tot aan de wintersport drie keer met iedereen die dingen wilt leren of zijn skills weer even op wilt krikken naar de uithof om lekker te oefenen. Wij van de taskforce zullen hier les* geven in skiën en snowboarden, zodat je daarna zelfverzekerd op de piste kan staan op wintersport.

Als je niet mee gaat op wintersport ben je natuurlijk ook van harte welkom! Het lijkt ons leuk om met zo'n groot mogelijke groep lekker van de piste af te gaan. Wil je wel mee? Bekijk hier de details voor onze wintersport naar Risoul maart 2019!

Dit eerste evenement zal plaats vinden op vrijdag 14 december om 18:00. Een reisadvies zodat we samen naar de uithof kunnen reizen. Laat ons even weten als je mee wilt en les* wilt volgen bij iemand van de taskforce!

We hopen jullie allemaal te zien 14 december!

Kusjes van de taskforce xoxo

*wij van de taskforce zijn niet verantwoordelijk voor enig letsel, zowel fysiek als emotioneel.

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor