actieveleden header

Actieve leden

SIM kan niet functioneren zonder haar commissies en taskforces. Daarom heeft SIM een aantal commissies en taskforces die verschillende taken uitvoeren voor de studievereniging. Deze commissie en taskforces veranderen over de jaren met enige regelmaat om de vereniging haar behoefte te kunnen bedekken.

Commissies:

Activiteiten Commissie

Activiteiten Commissie houdt zich bezig met alle evenementen binnen SIM die gericht zijn op gezelligheid en samenbrengen van onze leden.

Commissie Zoetermeer

Commissie Zoetermeer is volledig gericht op Zoetermeer. Hierdoor krijgt deze locatie alle benodigde aandacht en liefde. Alle evenementen gericht voor Locatie Zoetermeer wordt opgezet door deze commissie.

Communicatie Commissie

Al onze toffe promotie (zoals social media posts en posters) wordt gemaakt door onze Communicatie Commissie.

Onderwijs Commissie

Onderwijs Commissie organiseert opleiding gerichte workshops. Daarnaast zijn er ook regelmatige educatieve maar minder school gerelateerde evenementen.

Systeem Commissie

Waar zou een studievereniging zijn zonder de kennis van haar eigen studie? De Systeem Commissie codeert en ontwerp de toekomst van SIM, namelijk een eigen website en database.

Lustrum Commissie

SIM bestaat al 15 jaar en dit moet gevierd worden! Onze Lustrum Commissie is druk bezig om ervoor te zorgen dat dit de gaafste lustrum feest wordt.

Taskforces:

Taskforce Service

De Taskforce Service is verantwoordelijk voor het ondersteunen van andere commissies binnen de vereniging

Taskforce Studiereis

Sinds 2011 organiseert de Taskforce Studiereis in samenwerking met de Faculteit voor IT & Design elk jaar een studiereis.

Taskforce Wintersport

De Taskforce Wintersport is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse wintersport voor de leden van SIM. Deze wintersport wordt over het algemeen in maart georganiseerd.

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor