Studiereis zonder locatie site Tekengebied 1

Waar gaat hij heen? Het Zonnige Barcelona! :)
Hoe kost het ? 369 voor SIM leden en 379 voor niet SIM leden. 
Hoe schrijf ik mij in ? 
Vul de formulier in en lever via de mail naar [email protected] of fysiek bij een Taskforce Studiereis Lid. 

Download hier het inschrijfformulier > Klik op mij! :)

Dit jaar gaan we voor de tiende keer op reis! Na Barcelona, Lissabon, Madrid, Sevilla, Valencia, Faro, Pula, Porto en Bologna gaan we in de herfstvakantie met een groep studenten en docenten van De Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden naar een fantastisch warm land!

Wat is studiereis?
Op studiereis ben je een week lang bezig met het ontwikkelen van een interactief project gebaseerd op de locatie van de reis. Dit doe je samen met je medestudenten en een groep docenten. Aan het einde van de week test je het project met de inwoners van de stad. Naast het werken aan een mooie installatie is er ook meer dan genoeg tijd om er zelf op uit te trekken en een Long Island Iced Tea of een Fristi te drinken. Een week vol met gezelligheid terwijl je ook nog educatief bezig bent!

Waarom zou je meegaan?
Wie wil er nou niet een week lang gezellig doen met ongeveer 30 studenten en je 4 favoriete docenten? Grote kans dat je vrienden voor het leven maakt terwijl je in de zon op een terrasje zit. En misschien leer je van iemand nog wel een gek dansje. Studiereis is een combinatie tussen plezier, ontmoeting, creativiteit en educatie. Waar gaat hij heen? Niemand die het weet! Binnenkortâ„¢ vindt de Location Reveal Borrel plaats, waarna je je direct fysiek en online kan inschrijven voor de reis! Meer informatie komt er snel aan.

Heb je vragen of opmerkingen?
Voor al deze dingen kan je contact opnemen met de Taskforceleden: Sluimer, Rosalie, Danny, Debby en Michiel,
Of stuur een mailtje naar [email protected]

Om een indruk te krijgen van de sfeer op studiereis:

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor