Quintor

Quintor helpt opdrachtgevers met het professionaliseren van softwareontwikkeling. We maken software die in productie gaat. Software die werkt en die ertoe doet. Dat doen we met name in omvangrijke en complexe enterprise projecten voor top 250 organisaties en (semi) overheden. Veelal schakelen ze ons in vanwege onze bewezen expertise op het gebied van Java en .Net, Agile analyse, front-end, security en platform engineering.

Quintor is in oktober 2005 opgericht. In de overtuiging dat we software nog beter konden laten aansluiten op de business van klanten. Met hooggekwalificeerde professionals en de juiste technische keuzes als fundament voor succes. In relatief korte tijd groeiden we van vier naar 175 medewerkers. Verspreid over vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag, Den Bosch en Deventer.

Opdrachtgevers waar Quintor de afgelopen jaren succesvol projecten heeft afgerond zijn o.a. DUO, ING, AEGON, GasTerra, ABN AMRO, CJIB en het ministerie van Economische Zaken. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering en komt er cash uit de pinautomaten. Het lijkt vanzelfsprekend en dat zou het wat ons betreft ook moeten zijn.

Meer weten? Kijk op www.quintor.nl of mail bij interesse naar een afstudeeropdracht of (eerste) baan naar Dirk Dolfin [email protected]