Het is weer zo ver, de sneeuw valt weer kijkt naar buiten, eh ik bedoel het vriest weer buiten, en dit kan maar een ding betekenen. We gaan weer mee met de Bredase Klûntocht (of zoals ze daar zeggen: Klûnen meej maote).

Het idee van het evenement? Een kroegentocht voor het goede doel! Dit jaar is dit de Stichting Skatepark Breda. Dit jaar vind klûnen plaats op 5 Februari. Vervolgens krijg je in Breda van ons een klûnkaart (dit is nodig om mee te doen aan de kroegentocht). Deze kroegentocht is gebaseerd op de elf stedentocht. Je gaat lekker met een groepje (als er genoeg mensen zijn) langs de verschillende steden om stempels te verzamelen. Heb jij genoeg stempels? Dan krijg je een kruisje aan het einde :)!

Natuurlijk hebben we zoals elk jaar weer een mooi thema om een beetje als groep over te komen. Dit jaar is het thema: "drumrolls" SUPERHELDEN "end of drumrolls".

Er is een optie om met ons mee te reizen. Dit kan met of zonder treinticket. Laat dit weten bij je inschrijving. Als je met ons mee reist dan zijn de kosten tussen de €13,75 en de €7,00. We zullen verzamelen op Den Haag Hollands Spoor om 11:00, en pakken de trein van 11:20 (iedereen die er niet is dan laten we helaas achter!).

De prijzen voor het Klûnen zijn: SIM-lid: €3,00, IT&D-lid: €5,00 en extern: €8,00

We hopen je daar te zien! Tot snel

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor