Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen, heeft Rutte vanmiddag een persconferentie gegeven over maatregelen rondom het coronavirus (COVID - 19). Vanavond zijn er vanuit de Haagse Hogeschool ook een aantal maatregelen gekomen en zojuist is er weer een nieuwe ontwikkeling.

Deze maatregelen hebben gevolgen voor SIM en haar activiteiten. Beginnend bij het gala van aankomende vrijdag, 13 maart. Door de omstandigheden rondom het coronavirus is het op moment niet verstandig om het gala door te laten gaan. Wij begrijpen dat dit natuurlijk erg vervelend is, maar hopen hierbij op jullie begrip. Vanuit de TF Feest nog een bericht:

“ Wij vinden, als TF Feest, dat wij morgen niet de niet de dikste partyfissa kunnen neerzetten die we zo graag willen organiseren. Wij gaan ons uiterste best doen om het gala op een nieuwe datum te plannen. Dan kunnen jullie ervan uit gaan dat het nog toffer wordt dan dat het morgen zou worden.

De mensen die kaartje hebben aangeschaft ontvangen op een later moment per mail meer details over de afhandeling hiervan. Uiteraard komt hier een passende oplossing voor. Bedankt voor jullie begrip.

-Xoxo Taskforce Partyfissa ”

Daarnaast zal ook de photoshop workshop helaas niet meer door kunnen gaan, wegens het besluit tot het uitblijven van fysiek onderwijs. Over andere geplande evenementen zullen wij jullie blijven updaten.

Betreft de wintersport zijn wij op dit moment in beraad met diverse partijen om advies in te winnen, zodat wij een besluit kunnen nemen of wij gaan. TF wintersport en het bestuur doet haar best om jullie op de hoogte te houden, dus houdt de informatie vanuit de TF en het bestuur goed in de gaten.

Wanneer nodig zullen wij de nodige maatregelen treffen om deze situatie zo goed mogelijk te behandelen. Mocht je een vraag hebben over je verzekering, dan is altijd het advies om contact op te nemen met je verzekeraar. Meer informatie is te vinden in het TF reisboekje.

De adviezen gegeven door het RIVM, de overheid, GGD en de Haagse Hogeschool zal het bestuur ten alle tijden in de gaten houden, zodat jullie op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelen.

Voor de studenten die toch naar de Haagse Hogeschool komen, zal het SIMlokaal op dit moment gesloten zijn tot nadere informatie.

Ik hoop dat jullie op dit moment genoeg op de hoogte zijn gesteld.

Met vriendelijke groet,

TF wintersport, TF Feest en het Bestuur

Onze Partners

logo nederlandseloterij 
hhs nl groen hex
blackgate logo
bolpuntcom
logo-valori.png