Elk jaar wordt door Stichting Haag Uit de leukste introductie week georganiseerd voor eerstejaars studenten van de Faculteit IT & Design. Aangezien wij als SIM de studievereniging zijn voor dezelfde faculteit is er altijd een leuke samenwerking en mogen wij met een promo team langskomen op de woensdag. Ga jij ook aankomend jaar studeren aan de faculteit? Meld je dan snel aan op www.haaguit.com !


 

Bericht van Haag Uit:
Onder de studenten die zijn mee gegaan staat dit ook wel bekend als: de beste week van je leven. Op deze week nemen we aankomend studenten van de Faculteit IT & Design mee naar een geheime locatie in Nederland om elkaar via leuke activiteiten en veel gezelligheid beter te leren kennen. Dit doen we zodat de studenten als ze de week na Haag Uit op De Haagse Hogeschool aankomen ze vol enthousiasme aankomen, blij om hun vrienden weer te zien. Dit zorgt voor een goed begin van de studie, en tevens voor een groot netwerk binnen de faculteit mocht een van de studenten tegen problemen aan lopen. Ze weten dan gelijk bij wie ze kunnen zijn om zo snel de goede hulp te vinden.
 
We laten de studenten ook kennis maken met verschillende studie- en studentenverenigingen. Op deze manier leren ze ook de andere kant van het studeren kennen, en kunnen ze er voor kiezen om op Haag Uit of later in de studieperiode lid te worden.
 
Mocht je op onze mooie faculteit komen studeren dan hopen we je op onze introductieweek terug te zien. Meer informatie kan gevonden worden op www.haaguit.com (en natuurlijk kan je je daar ook gelijk aanmelden).

Tot dan!

- Staf Haag Uit

Haaguit groepsfoto metlogo

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor