Stedentrip 2024

sociaal

Wichtige informationen:
📆Wanneer: 25 mei 2024
🕑Tijd: We verzamelen 8:00 op Den Haag Hollands Spoor
💰Prijs: €3,99 (niet SIM leden: €7,99)

Inschrijflink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyhFxks0-Bdkn2BcmLKoKTd1ukzJXNxBe3jwGYXAk3JSO5gw/viewform?usp=sf_link

Liebe Leute von SIM,

Trek je meest comfortabele wandelschoenen aan en reis 25 mei gezellig met ons mee over de grens naar 🇩🇪Duitsland en ontdek voor een dag de onvergetelijke charme van Aken! Weil in Aachen steppt der Bär!

Omdat Aken een prachtige oude binnenstad heeft willen wij daar zoveel mogelijk van zien. Doe daarom mee met een leuke scavanger hunt langs mooie en bekende bezichtigingen als de Elisenbrunnen en das Rathaus von Aachen. Hiernaast wordt er natuurlijk ook tijd vrij gemaakt om een lekker Duits biertje 🍺 te drinken in leuke cafés als de Domkeller en de Postwagen.

Maar hoe kom je nu in Aken? Aachen is prima te bereiken met de trein 🚂. Zorg dus dat je goed bent voorbereid voor een gezellige heenreis met SIM (vergeet niet je telefoon op te laden 😉). De reis is wel op eigen kosten, dus zorg dat ook je OV-kaart is opgeladen. Tot 20 mei heeft de NS een aanbieding op het weekend vrij abonnement, dus maak daar gebruik van!

Wees niet Dom en kom lekker mee naar Aken!!

Schrijf je snel in want diese Reise ist wirklich geil!