Benieuwd naar wat SIM jou te bieden heeft? Jaarlijks doen wij van alles op het gebied van onderwijs, gezellige activiteiten en denken we aan je carrière na afloop van je studie. We gaan je wegwijs proberen te maken op de faculteit IT & Design en laten je kennis maken met het Haagse studentenleven.

Hoe word ik dan SIM lid?
Aangezien wij jou direct persoonlijk willen leren kennen (en omdat we een handtekening van je nodig hebben) vragen we je langs te komen in een van onze lokalen op de Haagse Hogeschool om lid te worden. Hier krijg je een inschrijfformulier en ben je als nieuw lid direct bekend met de ‘huiskamer’ van SIM. Hopelijk zien we je daar!

Onderwijs + boekenservice
Naast dat we je korting kunnen aanbieden op je boekenpakket, bieden we allerlei workshops aan ter ondersteuning van je studie. Denk aan workshops programmeren, (web/logo)design of animeren. Ook gaan we elk jaar op studiereis!

Gezelligheid
Naast studeren zoek jij natuurlijk ook soms ontspanning en gezelligheid op. We gaan elk jaar op wintersport, maar je kan maandelijks aansluiten bij borrels, spelletjesavonden sport activiteiten of LAN-party’s.

Carrière
Het is ook belangrijk om tijdens je studie bezig te zijn met je carrière en het zoeken naar bijvoorbeeld een stage. Wij bieden een uitgebreid netwerk aan, organiseren inhouse-dagen en netwerk markten.

Lees meer over onze partners

   

    Bartosz Footer betabit logo s

    SIM HU footer    WebinarGeekLogo        hoffelijk.pngLogo-JEM-id.png