Constitutieborrel 2021

Na een maand uitstel is het alweer bijna tijd voor de Constitutie borrel 2020/ 2021! Hoewel anders dan normaal gaan we er natuurlijk wel nog een feestje van maken! We zijn voor jullie allemaal bezig om een superleuke avond neer te zetten die je gewoon bij kan wonen vanuit eigenhuis! Ook omdat we jullie dit jaar niet 2 uur gratis kunnen laten drinken zal iedereen die zich inschrijft ook recht hebben op het SIM-10tje (uitleg hieronder) om voor jezelf een lekker drankje te halen.

Ook zullen we dit jaar weer onze goeie doelen veiling houden met dit jaar niet 1 maar 2 doelen! Dit zijn de voedselbank en artsen zonder grenzen. Ruim 151.000 mensen werden er in 2018 al geholpen door de voedselbank en door corona hebben ze alle hulp nodig die ze kunnen krijgen! Artsen zonder Grenzen zet zich wereldwijd in voor crisissituaties, basis zorg voor iedereen en op dit moment zijn ze helpen ze de hele wereld om tegen corona te vechten!

De veiling zal gelivestreamed worden via een service die we jullie later bekend maken.

19:00 zal de borrel starten en 21:00 zullen we dan starten met de veiling met een heleboel leuke items!

Hoop jullie allemaal de 19e te zien!

Kusjes jullie bestuur xxx

Uitleg SIM-10tje. Deze werkt voor die het kennen als het SIM-5je van de commissieinformatieborel. Voor de andere die het niet kennen, voor de borrel kan je 10 euro vergoed krijgen aan drankjes/hapjes voor tijdens de borrel. Hoe doe je dit? Stuur het bonnetje waar de drankjes en hapjes opstaan naar [email protected] toe met het onderwerp "Constitutieborrel" en je naam in de mail en dan zal er binnenkort een SIM-10tje op je rekening verschijnen! Schrijf je in via: https://forms.gle/QKz1YaWmcc5Bmvj6A

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor