• Actief

  • Gezellig

  • Leerzaam

  • 1

SIM IT & Design

SIM is de studievereniging voor de Faculteit IT en Design op De Haagse Hogeschool. De vereniging is opgericht in 2006 en heeft nu meer dan 650 leden. SIM richte zich op het verbreden en verdiepen van de studies binnen de faculteit. Er worden verschillende activiteiten aangeboden door het gehele schooljaar heen.

Na een hele tijd is het weer zover, een nieuwe LAN-Party met een ander tintje in Zoetermeer. We hebben zoals gewoonlijk toernooien en pizza voor iedereen. Dit jaar neemt Bender, de eigenwijze robot van de serie Futurama, het over. Omdat Bender zo gek is als een robot wilt hij deze LAN-party organiseren op zijn eigen manier.

Voor zijn grote opening heeft Bender van alles geregeld voor jullie: verschillende drankjes, PIZZA en toernooien. Iedereen is vanaf 16:00 van harte welkom in de DIF in Zoetermeer. Aangezien robots niet slapen gaan we door tot 10:00 in de ochtend.

Schrijf je snel in voordat onze pizza's en de lekkere ontbijtjes op zijn. Schrijf je ook snel in voor de toernooien via: https://goo.gl/forms/sijkhRI6AdVpcOoa2

De inschrijfkosten (pizza inbegrepen):
SIM Lid: €10,-
Niet SIM Lid: €15,-

Datum:
vrijdag 2 juni 2017 16:00 - zaterdag 3 juni 2017 10:00

Locatie:
DIF Zoetermeer: Bleiswijkseweg 37, 2712PB Zoetermeer

Wil je geen pizza? Geef het aan bij je inschrijving!

Toernooien:
Natuurlijk zijn er ook toernooien. Geef je op tijd op! Alle toernooien: league of legends, cs:go, super smash bros, mario kart, overwatch, hearthstone.

LET OP! Je kan je met je team opgeven en voor de grotere spellen kan je je maar voor 1 toernooi inschrijven.

Onze Partners

logo nederlandseloterij 
hhs nl groen hex
blackgate logo
bolpuntcom
logo-valori.png