• Actief

  • Gezellig

  • Leerzaam

  • 1

SIM IT & Design

SIM is de studievereniging voor de Faculteit IT en Design op De Haagse Hogeschool. De vereniging is opgericht in 2006 en heeft nu meer dan 650 leden. SIM richte zich op het verbreden en verdiepen van de studies binnen de faculteit. Er worden verschillende activiteiten aangeboden door het gehele schooljaar heen.

Vind jij het ontwerpen van een website of app een tijdrovende klus? Werk jij altijd met meerdere stijlen door elkaar heen? Dan kan Sketch je hierbij helpen. Sketch is een ontwerpprogramma voor het Mac OS platform en hiermee kan je webpagina's en user interfaces vormgeven voor diverse platformen en apparaten.

Op dinsdag 9 mei helpt Menno van Jarwaarde jou om wegwijs te worden in dit programma en in een handomdraai je schetsen te visualiseren. Hij zal de basis doornemen en daarna enkele dingen laten zien waardoor jij een hoop tijd kan besparen met het invullen van je ontwerp.

Voor deze workshop heb je een Macbook met het Sketch programma nodig, hiervoor is een gratis trial te downloaden vanaf www.sketchapp.com - Er is geen Windows variant van dit programma!! - Heb je deze niet en wil je een van de Macs in het Apple Lab gebruiken dan mag dat ook. Laat ons weten als je een Mac wilt gebruiken, deze zijn maar beperkt aanwezig.

Dinsdag 25 april om 14.00 uur gaan de inschrijvingen open!

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor