• Actief

  • Gezellig

  • Leerzaam

  • 1

SIM IT & Design

SIM is de studievereniging voor de Faculteit IT en Design op De Haagse Hogeschool. De vereniging is opgericht in 2006 en heeft nu meer dan 650 leden. SIM richte zich op het verbreden en verdiepen van de studies binnen de faculteit. Er worden verschillende activiteiten aangeboden door het gehele schooljaar heen.

Hebben jullie altijd al gewoon in school echt heel heel hard uit je dak willen gaan? Nou dat kan! Wij organiseren aankomende 13 april een Silent Disco borrel. Nu zie ik je al denken hoe kan ik heel heel hard uit mijn dak gaan als het een **Silent **Disco is? Het mooie aan dit concept is dat iedereen een koptelefoon krijgt als hij/zij binnen komt. Deze koptelefoon heeft twee verschillende audio kanalen zodat je uit twee verschillende muziekjes kan kiezen. Het volume bepaal je vervolgens zelf zodat je dus echt heeeeeeeeel hard los kan gaan zonder dat mensen het door hebben (behalve door al die zieke dancemoves natuurlijk).

Wil jij hier ook graag aan mee doen? Schrijf je dan gezellig in en feest lekker met ons mee! Er zal uiteraard ook gewoon tijd en ruimte zijn om zonder muziek op je hoofd gezellig met elkaar te praten en een drankje te doen.

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor