Op 20 april 2018 staan we met z'n allen in Den Haag op de bus te wachten, op naar Val Thorens! SIM organiseert nu voor het 11e jaar op rij een wintersport. En jij kan mee! Voor maar 399 euro naar het aller beste gebied van Frankrijk! We vertrekken op 20 april met de bus naar Val Thorens. Hier zullen we 6 dagen lang een ski pas hebben in het gebied in Val Thorens.

De locatie van dit jaar is Val Thorens, gevestigd in de Tarentaise, Savoie, Franse Alpen. Val Thorens, het hoogste skistation van Europa, is verbonden met het uitgestrekte domein 'Les 3 Vallées' en ligt op een hoogte van 2300m. Het profileert zich dan ook als het paradijs van alle types wintersporten: eerder gemakkelijk rondom het station, veel technischer naarmate men zich verder verwijdert van het skistation. Les 3 Vallées bieden een hoogteverschil van maar liefst 1430m. De residentie staat niet alleen bekend vanwege de wintersport, ook de gevarieerde après-ski activiteiten zijn de moeite waard.

We zullen de dagen verblijven in de residentie "Les Temples du Soleil.” De residentie ligt aan de skipistes en tevens dichtbij alle vrijetijdsactiviteiten, animatie en winkels. De dichtstbijzijnde kroegen om te apres skiën liggen maar enkele meters van het appartement verwijderd. Ook kan hier in de late avond uren in verschillende barren en discotheken gefeest worden.

Zet de aller mooiste en gezelligste week in je agenda en ga met ons mee naar Val Thorens. Wil je een introduce meenemen die niet aan de Faculteit IT & Design studeert? Dan kan dit ook voor 5 euro extra, overleg wel eerst even met ons: [email protected].

Inschrijven kan in het SIMlokaal in zowel Den Haag Sl. 6.41 als Zoetermeer DIF 2.89. Neem vooral je klasgenootjes, vrienden en vriendinnetjes mee uit andere klassen. Voor vragen zijn we aanspreekbaar of kun je altijd even een mailtje sturen.

We gaan er een fantastische week van maken! Schrijf je snel in!

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor