Ja! Hij is er weer! De mooiste wintersport van je leven. WINTERSPOOORT. Dit jaar gaan we in Risoul het skigebied La Forêt Blanche 7 dagen onveilig maken. Alles bij elkaar: een wintersport vol zon, sneeuwzekerheid, gezelligheid en SIMplyski’ers >>> dit wordt de beste wintersport van je leven!

Het zuidelijk gelegen skigebied La Forêt Blanche bestaat uit de dorpen Vars en Risoul. Door de zuidelijke ligging heb je hier volop zon, maar het is ook heel sneeuwzeker doordat de meeste pistes op de noordhellingen liggen.

Er zijn in het gebied lange en goed geprepareerde pistes voor echte snelskiërs. Voor de echte durfals beschikt La Fôret Blanche over een aantal zwarte pistes waar het uiterste van je verwacht wordt. Maar ook als je wat rustiger bent ingesteld, zul je je hier niet snel vervelen.

Voor snowboarders is het Surfland funpark een aanrader. Hier staat de eerste super-halfpipe van de zuidelijke Alpen! Deze halfpipe is 150 meter lang en 15 meter breed. Verder is er een big air zone en slidebar, dus leef je uit!

We zitten in de accommodatie Résidence Les Mélèzes. 's Ochtends kun je zo in je ski's of snowboard stappen want het appartement zit direct aan de piste! Ideaal dus!

Voor maar €319,- kan je als SIM-lid mee. Voor introducés is dit slechts €5 duurder. Inbegrepen bij deze prijs is een 10 daagse reis met busreis, 7 overnachtingen, skipas La Forêt Blanche en een lakenpakket. Je hoeft alleen nog maar een handdoek, je skipak en snowboard/ski’s mee te nemen!

Lessen en materiaal zijn los bij te boeken. Zie voor de prijzen het inschrijfformulier dat is op te halen in het SIM lokaal (Den Haag: SL6.15 of Zoetermeer: DIF2.89). We hopen jullie allemaal te zien van 18 maart tot en met 27 maart 2016!

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor