JA! We gaan weer! SIM organiseert weer een waanzinnige week vol sneeuwpret. Dit jaar gaan we maar liefst 10 dagen naar… LE CORBIER!

Le Corbier bestaat uit 310 km aan piste en maakt deel uit van Les Sybelles, het nieuwste Franse megagebied wat de dorpen Le Corbier, La Toussuire, St. Jean d’Arves en St. Sorlin d’Arves met elkaar verbindt. Dit prachtige en rustige gebied in de Franse alpen biedt voor iedereen - beginners en gevorderden - een uitdagende wintersport. Le Corbier heeft alle faciliteiten binnen handbereik. Er zijn kroegen en een discotheek voor de echte apres skiërs onder ons, maar het belangrijkste punt is toch wel het appartementencomplex, Résidence Etoile de Neiges**, wat áán de piste ligt. Zo hoef je dus nooit ver te lopen voor de SIMplyski poedersensatie. Alles bij elkaar: een wintersport vol zon, sneeuwzekerheid, gezelligheid en SIMplyski’ers >>> dit wordt de beste wintersport van je leven!

Voor maar €339,- kan je als SIM-lid mee. Voor introducés is dit slechts €5 duurder. Inbegrepen bij deze prijs is een 10 daagse reis met busreis, 7 overnachtingen, skipas Domaine Les Sybelles, en een lakenpakket. Jeetje, je hoeft alleen nog maar een handdoek, je skipak en snowboard/ski’s mee te nemen! Lessen en materiaal zijn los bij te boeken. Zie voor de prijzen het inschrijfformulier dat is op te halen in het SIM lokaal (Den Haag: SL6.15 of Zoetermeer: DIF2.89).

We hopen jullie allemaal te zien van 6 maart tot en met 15 maart 2015!!

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor