Heeeeeehaaaww! Meegaan met SIMplyski 2014 is een to-do als je zin hebt in een waanzinnig wintersport vakantie!

De locatie van dit jaar is Val Thorens, gevestigd in de Tarentaise, Savoie, Franse Alpen. Val Thorens, het hoogste skistation van Europa, is verbonden met het uitgestrekte domein 'Les 3 Vallées' en ligt op een hoogte van 2300m. Het profileert zich dan ook als het paradijs van alle types wintersporten: eerder gemakkelijk rondom het station, veel technischer naarmate men zich verder verwijdert van het skistation. Les 3 Vallées bieden een hoogteverschil van maar liefst 1430m. De residentie staat niet alleen bekend vanwege de wintersport, ook de gevarieerde après-ski activiteiten zijn de moeite waard.

We zullen de dagen verblijven in de residentie " Les Temples du Soleil.” De residentie ligt aan de skipistes en tevens dichtbij alle vrijetijdsactiviteiten, animatie en winkels.

Voor €359,- euro kun je als SIMlid gezellig mee! Voor introducés is het vijf euro duurder! Inbegrepen in deze prijs: busreis, accommodatie, 6 daagse liftpas voor Val Thorens, toeristenbelasting en een linnen pakket. Lessen en materiaal zijn los bij te boeken! En voor de ervaren wintersporter kan je ook een 6-daagse liftpas voor Les Trois Valleés bijboeken!

Onze Partners

logo Linden 
hhs nl groen hex
blackgate logo
quintor